Global Gathering 2011 - Gdańsk - 09/07/2011
Re: Global Gathering 2011 - Gdańsk - 09/07/2011
"Boy George DJ set na Global Gathering Polska" jestem w lekkim szoku nie wiem czy to trochę nie marnowanie miejsca w line-up'ie dla kogoś zdecydowanie lepszego. W prawdzie przyznam, że nie słyszałem ani jednego pełnego seta od tego pana ale po zatwierdzeniu go w line-upie trochę szperałem na jego temat w necie i wg mnie niczym szczególnym się on nie wyróżnia na scenie klubowej. Do dyskoteki to on może i tak ale na GG? Coś mi się wydaję że to pierwsze pudło organizatorów w line-upie.
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Re: Global Gathering 2011 - Gdańsk - 09/07/2011
Kolejne nazwiska Moor, Akesson, Shiver, Mr. Pit ohh piękna odpowiedź na mały, jak dla mnie, nie wypał z tym Boyem będzie niesamowicie w tym roku. 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
)
Faktycznie może to być zmarnowane miejsce w LU dla kogoś znacznie ciekawszego, kto przyciągnąłby większą publikę. W każdym bądź razie na pewno pojawię się na jego secie z ciekawości