poniedziałek, 07 Września 2026
Strona główna Forum Muzyka Imprezy Polska Soundtropolis 2011 - Katowice Dolina Trzech Stawów 13-08-2011
Ostatnio dodane:

Soundtropolis 2011 - Katowice Dolina Trzech Stawów 13-08-2011

Re: Soundtropolis 2011 - Katowice Dolina Trzech Stawów 13-08-2011

muszą się wyszykowaćsmile my prysznic koszulka i gotowe:)

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Tak tak nie na darmo mówią, że mamy najpiekniejsze klubowiczki na świecie big_smile ... i nie myśle tu oczywiście o neonowych panienkach....

Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.

adasko90
Wyjadacz
ranks
useravatar
531 Postów

coś w tym jest, bo gdzie nie pojedziesz na imprezę to nie za ładne są chyba że na Polkę trafisz hehe, a tak to tylko w Polsce jest ok:)

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Ja tam nie naleze do tlenionych lasem z gola dupa zazwyczaj jestem ubrana neutralnie zreszta mam co zakryc wiec chwalic sie nie ma czym smile

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

A ja mam nadmiar "imprezowych" koszulek tongue  Jeszcze się zastanowię, którą wybrać wink

adasko90, chyba już nikt więcej z tego forum nie zjawi się na tej imprezie, więc też byłbym za tym, żebyś się dołączył do naszego "trancefamily" (choć nie lubię tego określenia tongue ).

Vexilium
Stały bywalec
ranks
useravatar
65 Postów

no jak juz nikt nie będzie chętny to tak zrobimy smile

Bezszelestnie zamknięta w kropli dżwięku...

BrilliantDream
Wyjadacz
ranks
useravatar
597 Postów

Vexilium napisał:

adasko90, chyba już nikt więcej z tego forum nie zjawi się na tej imprezie, więc też byłbym za tym, żebyś się dołączył do naszego "trancefamily" (choć nie lubię tego określenia  ).

no jeżeli faktycznie nikogo nie będzie, tak też uczynię smile

Jaką tak w ogóle macie obraną ścieżkę po scenach na sobotnią noc? smile

Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.

adasko90
Wyjadacz
ranks
useravatar
531 Postów

Ech napisałem długiego ładnego posta dotyczącego mojego "planu zwiedzania" na Soundtropolis, ale w międzyczasie wylogowało mnie z forum hmm  No nic, napiszę jeszcze raz, których DJ-ów chciałbym zobaczyć i kiedy.

21:00 – 22:00 Siasia (Circus Floor) - widziałem go na ostatnich Dniach Sosnowca, zagrał porządnego technicznego seta. Liczę na powtórkę.
22:00 – 23:00 Ante Perry (Main Floor) - właśnie słucham jego ostatniej kompilacji/albumu Flashing Disco Sounds II. Perry gra miłych dla ucha house w różnych odmianach (deep, tech). Powinno być ciekawie.
23:00 – 00:30 Alex M.O.R.P.H. (Main Floor) / 23.30 – 00:30 Eric Sneo (Circus Floor) - i tu mam dylemat, bo chciałbym zobaczyć obu panów tongue Podejrzewam, że Morph przez pierwszą godzinę będzie trochę zamulał, więc pewnie w środku jego seta wyskoczę na Sneo. Za to na pewno będę na końcówce seta Alexa, bo wtedy powinien zacząć grać uplifty.
00.30 – 01.30 Giuseppe Ottaviani (Main Floor) - jak dla mnie gwiazda wieczoru. Oby zagrał Ride The Wave, kawałek nagrany z Johnem O'Callaghanem.
01:30 – 02:00 Lucca (Circus Floor) - szkoda, że nakłada się z Ottavianim, ale Włoch ma większy priorytet wink  Mimo tego chętnie posłucham końcówki jej seta.
Potem aż do 4:30 nie mam żadnych artystów, których koniecznie chciałbym zobaczyć. Pewnie będę chodził od sceny do sceny albo wyciszał się w chilloutowym namiocie wink
04:30 – 06:00 Butch (Main Floor) - ma dość ciekawe produkcje, choć trochę rozczarował mnie jego set na Nature One 2011. Oby na Soundtropolis zagrał lepiej.

Vexilium
Stały bywalec
ranks
useravatar
65 Postów

Po zapoznaniu się z materiałem muzycznym Line-up'u zaplanowałem to plus minus tak:

20:00 - 21:00     Adam de Great
21:00 – 22:00     Siasia
22:00 – 23:00     Ante Perry
23:00 – 00:30     Alex M.O.R.P.H / 23.30 – 00:30     Eric Sneo -live- dylemat postawili organizatorzy ale jakoś się to rozwiąże smile
00.30 – 01.30     Giuseppe Ottaviani -live- obowiązkowo
01:30 – 03:00     Westbam - na chwilę chociaż bo jeszcze nigdy nie miałem okazji posłuchać live a jak mnie nie zatrzyma to Lucca na końcówkę smile
03.00 – 04:30     Dave Clarke / 02.00 – 03:30     Torsten Kanzler - nie wiem ile wytrzymam tej młócki od tego pana, alternatywa właśnie Dave albo namiocik chill
04:30 – 06:00     Butch - zachęcają ciekawe produkcje smile

adasko90
Wyjadacz
ranks
useravatar
531 Postów

polecam wam wybrać się już na Nexy, zagrał bardzo dobrego seta na Mayday w 2008

Uki
Wyjadacz
ranks
useravatar
1089 Postów

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń