- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Armada Music z polską statuetką...
Armada Music z polską statuetką Sunset Music Awards!
Armada Music z polską statuetką Sunset Music Awards!
Jest nam bardzo miło poinformować, że nasz holenderski partner Armada Music zdobył statuetkę Sunset Music Award w kategorii "Best Label" podczas tegorocznego Sunrise Festival w Kołobrzegu. Gratulujemy i życzymy kolejnych sukcesów!
Każdego roku, w ostatni weekend lipca odbywa się Sunrise Festival – jedna z największych imprez z muzyką klubową nie tylko w Polsce ale i w Europie. Fani elektronicznych brzmień tłumnie zjeżdżają do Kołobrzegu aby przez trzy dni bawić się w klimatycznym, nadmorskim kurorcie u boku czołówki światowych DJ’ów.
Jedną z atrakcji festiwalu jest wręczenie statuetek Sunset Music Awards dla najbardziej zasłużonych, zdaniem organizatora artystów i wydawców. W zeszłym roku mieliśmy przyjemność odebrać nagrodę w kategorii „Najlepszy Label” dla Sony Music Entertainment Poland. W tym roku statuetkę w tej samej kategorii zdobył nasz holenderski partner Armada Music – najpopularniejszy na świecie wydawca muzyki klubowej.
http://www.itrance.pl/aktualnosci/1432- … wards.html
Re: Armada Music z polską statuetką Sunset Music Awards!
mnie tylko ciekawi za co puoteck dostał nagrodę?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
jak dla mnie radio eska to największe nieporozumienie świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak można nie zrobić transmisji z takiej imprezy jak Sunrise to porażka.................................
chyba większość z was wypowie się w ten sam sposób..............................
Re: Armada Music z polską statuetką Sunset Music Awards!
Niestety MDT myśli o Esce inaczej. Jak sami napisali na forum, wolą większy zasiąg i mniejsze koszta reklamy od mniej komercyjnych stacji z możliwością organizacji transmisji
Heh akurat właśnie się dowiedziałem, że Eska organizuje imprezę w parku naprzeciwko mojego bloku...
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Armada Music z polską statuetką...