- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Godskitchen??? 26 Listopada, Poznań...
Godskitchen??? 26 Listopada, Poznań event MSM
Re: Godskitchen??? 26 Listopada, Poznań event MSM
John 00 Fleming utworzył wydarzenie na facebook'u Godskitchen tak dla formalności i braku wątpliwości 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Ooo tak gdyby to był Wrocław mnie też byłoby zdecydowanie wygodniej. Poza tym mogłoby się w końcu coś dziać po tym remoncie hali. Mam nadzieję że o nie nie zapomną 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
adasko90 napisał:
John 00 Fleming utworzył wydarzenie na facebook'u Godskitchen tak dla formalności i braku wątpliwości
także wyprzedzając MSM potwierdził przypuszczenia wszystkich 
jeszcze doczytałem, że jakieś ploty krążą jakoby ma się pojawić Roger Shah co już mnie tak nie nastraja optymizmem co do tej imprezy
A ja bym się bardzo ucieszył z obecności Rogera, bo choć nie przepadam za jego teraźniejszą twórczością, to wciąż mam do niego sentyment za utwory z lat 2006-2009. Ale poczekam na oficjalne potwierdzenie, bo Roger jakoś nie bardzo mi pasuje do Godskitchen.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Godskitchen??? 26 Listopada, Poznań...