- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Godskitchen powraca! "Kuchnia Boga" w...
Godskitchen powraca! "Kuchnia Boga" w Polsce!
Godskitchen powraca! "Kuchnia Boga" w Polsce!
Po prawie dwóch latach na polską scenę klubową powraca angielski niesamowity projekt którym jest Godskitchen! Kolejna, czwarta już, halowa edycja tego wyjątkowego eventu odbędzie się 3 listopada we wrocławskiej Hali Stulecia, gdzie miała swoje początki!
Godskitchen to nie tylko impreza na której DJ’e prezentują muzykę house, trance i techno! To także impreza z przesłaniem! Motywem tegorocznej edycji „Kuchni Boga” będzie walka żywiołów.
Event ten od zawsze charakteryzuje się oryginalną oprawą muzyczną, sceniczną, taneczną oraz multimedialną. Co więcej to jedyna w swoim rodzaju impreza w Polsce podczas której intra odtwarzane są w języku polskim, której wersy napisane poezją tworzą opowieść, wykreowaną zapadającym w pamięci głosem poety Zygmunta Dekierta. To właśnie on od początku tego projektu w Polsce czuwa nad tą częścią show!
http://www.itrance.pl/aktualnosci/1800- … olsce.html
Re: Godskitchen powraca! "Kuchnia Boga" w Polsce!
Bez podanego Line-up'u to nie można wiele powiedzieć, pozytywnie jak na razie, że impreza odbędzie się we Wrocławiu.
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Szału z line-up'em nie ma... nie postarali się w tym roku organizatorzy. Po takiej przerwie z tym eventem to powinny być nazwiska z wyższej półki w większej ilości, a tu tylko Kosmici i Leon poziom trzymają moim zdaniem.. No cóż, ja się nie wybieram 
Line-up całkiem całkiem można się przejechać. Prześwietliłem trochę te mniej znane mi postaci i powinno być mocno i energicznie. 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Oby Fei Fei nie zagrała tak jak na Asocie w Den Bosch
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Godskitchen powraca! "Kuchnia Boga" w...