- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Simon Patterson na I Love New Year,...
Simon Patterson na I Love New Year, zmiana w Line-upie
Simon Patterson na I Love New Year, zmiana w Line-upie
Za dokładnie 7 tygodni przywitamy rok 2013, a co za tym idzie przed nami kolejna edycja I Love New Year. Czy Wy tez macie wrazenie, ze czas szybko leci? Mamy dzisiaj dla Was 2 informacje związane z w.w wydarzeniem.
Po pierwsze, tak jak już pewnie podpowiedział Wam tytuł artykułu, chcielibyśmy z wielką radością oficjalnie potwierdzić występ Simona Pattersona!
Po drugie, jesteśmy zmuszeni przełożyć występ Omnii na jeden z kolejnych naszych eventów. Ponieważ czasu do imprezy pozostało już niedużo, już teraz podajemy Wam artystę, który zastąpi Ukraińca.
Nie lada gratka dla wszystkich fanów trance’u przez duże „T”. W hali Arena podczas I Love New Year wystąpi: AIRWAVE!
http://www.itrance.pl/aktualnosci/1848- … -upie.html
Re: Simon Patterson na I Love New Year, zmiana w Line-upie
Airwave - człowiek legenda! Nie byłam na żadnym evencie z jego udziałem, czy w ogóle taki event był? Jego produkcje pod wieloma przydomkami są piękne, zwykle utrzymane w konwencji klasycznego trancu.... Jak dla mnie super informacja!!! A Simon to wiadomo... nigdy nie zawodzi! Mam takie wrażenie,że szykuje się sylwester z sentymentem dla dawnego, dobrego trancu!
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Simon Patterson na I Love New Year,...