niedziela, 06 Września 2026
Strona główna Forum Muzyka Dyskusje ogólne Trzeci autorski album Paula Oakenfolda!
Ostatnio dodane:

Trzeci autorski album Paula Oakenfolda!

Trzeci autorski album Paula Oakenfolda!

http://www.itrance.pl/images/stories/2014/pauloakenfoldtrancemissioncover.jpg

Jedna z najważniejszych klubowych premier 2014 roku. Legendarny DJ i producent powraca z nowym autorskim materiałem po 8 latach przerwy! Album "Trance Mission" to zestaw największych klubowych klasyków w nowych, odświeżonych wersjach.

Słynny Brytyjczyk jest jednym z tych, którzy jako pierwsi zaczęli promować muzykę trance, jako jedyny DJ w historii został wpisany do Księgi Rekordów Guinnessa, remiksował single U2, The Cure i Depeche Mode, dwukrotnie został wybrany najlepszym DJ’em świata, na stałe współpracuje także z królową muzyki pop, Madonną. Jego wydawnictwa sprzedają się w setkach tysięcy egzemplarzy na całym świecie.

Dwupłytowy album „Trance Mission”, to następca wydanego w 2006 roku materiału „A Lively Mind”. Największe klubowe produkcje, przearanżowane na nowo przez słynnego „Oakiego”. Genialne „Cafe Del Mar” z repertuaru Energy 52, kultowe „Barber’s Adagio For Strings”, słynne „Toca Me” Fragmy, wielki hit Art Of Trance „Madagascar” czy „Ready Steady Go”, utwór znany z filmu „Tożsamość Bourne’a” to tylko niewielka część tego, co Oakenfold przygotował na swoim najnowszym albumie. Wydawnictwo zawiera dwa krążki, na pierwszym są wersje oryginalne, natomiast drugi to skrócone wersje radiowe oraz remiksy w wykonaniu artystów sceny klubowej.

http://www.itrance.pl/aktualnosci/2118- … folda.html

NewsBOT
iTrance Media Polska
Administrator
ranks
useravatar
5012 Posty
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Re: Trzeci autorski album Paula Oakenfolda!

Witam!

To mój pierwszy post więc się przedstawię: Grzegorz.

Ogólnie bardzo się cieszę z nowego albumu Paula, przesłuchałem juz kilka utworów na yt i jak na razie Madagaskar jest świetny! Myślę że całość będzie ciekawa!

Mam też prośbę, w sumie dlatego się tutaj zarejestrowałem. Nie jestem jakiem wielkim fanem trance, ale wiele rzeczy Oakenfolda bardzo wpada w ucho i da się tego słuchać.
Dziś obejrzałem na yt pewien filmik z Oakenfoldem i wpadł mi w ucho jakiś track ale za żadne skarby świata nie mogę go odnaleźć. Nie znam wszystkich jego utworów i remixów ale to wygląda mi na jego własny track. Albo tak mi się wydaje.

http://www.youtube.com/watch?v=ZPwodSIl_fk

Chodzi mi o fragmenty w filmiku: od 1min.10 sek do 1min .48 sek i później od 5min .26 sek do 5min .47 sek. Ogólnie ten instrumentalny track pojawia się jeszcze kilka razy w tym filmiku. Jeśli ktoś z użytkowników kojarzy i zna nazwę to bardzo proszę o odp. Pozdrawiam!!

czosnek
Nowicjusz
ranks
useravatar
1 Post
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń