środa, 15 Kwietnia 2026
Strona główna Forum Offtopic Hydepark Przedstaw się :-)!
Ostatnio dodane:

Przedstaw się :-)!

Re: Przedstaw się :-)!

Hello smile Jestem Paulina i uwielbiam słuchać trance smile Armin van Buuren <3
Miła i sympatyczna osóbka ze mnie smile Pozdrawiam wszystkich smile)

xxxpaulinkaxxx94
Początkujący
ranks
useravatar
16 Postów
Informacja o użytkowniku w postach
Administrator wyłączył możliwość pisania dla niezarejestrowanych

witam wszystkich wink spodobało mi się  tutaj . ...

Markosss
Markosss
Bywalec
ranks
useravatar
37 Postów

witam;p
mam na imie Bartek, mam 22 lata, uwielbiam trance ale jakby dokładniej na to spojrzec to wygladałoby to mniej wiecej tak: tech-trance;) progressiv-t, vokal-t, uplifting... pozdrawiam wszystkich "evenciarzy" i nie tylko;p

onlyTRANCEmusic
Nowicjusz
ranks
useravatar
1 Post

Witam

Mam na Imie Arek i Mieszkam w Snk..

Przy okazji chciałem zareklamować Radio Level.. www.RadioLevel.net Najlepsze Radio Internetowe w sieci! Najlepsi Dj'e Najlepsza Muzyka CLubova Tylko w radiu Level.. Współpracujemy z Klubem Level umieszczonym w Nowym Sączu.. Radio oczywiście posiada wszelkie licencje.. Osobiście jestem w nim Dj'em/Prezenterem.. Zapraszam Wszystkich bardzo bardzo gorąco.. Pozdrawiam

arek1400
Nowicjusz
ranks
useravatar
1 Post

hi smile
Cosmic Gate, BT, Dash Berlin, Above & Beyond, Super8 & Tab, Roger Shah, Aly & Fila, Markus Schulz, Sander van Doorn, Paul Van Dyk, Filo and Peri, Emma Hewitt, Sophie Ellis-Bextor, Nadia Ali, GodsKitchen, Armada Music, Anjunabeats, Armin, Oceanlab, ATB - ♥
Jestem z Białorusi, teraz mieszkam w Polsce, będą przyemni nowe znajomości smile

By morning, you'll be gone.

bonechka
vollmilch
Początkujący
ranks
useravatar
15 Postów

Witam wszystkich,

Imię: Damian, miejsce zamieszkania: Dziki zachód Polski tongue, muzyka: wszystko co wpadnie mi w ucho ale głównie elektroniczna - tutaj najbardziej trance: Progressive-t, Uplifting-t, Vocal-t.

8lackjack
Początkujący
ranks
useravatar
10 Postów

Witam wszystkich,
nazywam się Adam  zamieszkuję na Śląsku. Mam 21 lat. Od 15 roku życia interesuję się muzyką klubową w pierwszej kolejności jest to szeroko pojęty trance poza tym house, electro-house, techno. Ostatnimi czasy zacząłem bawić się trochę muzyką na własnym kontrolerze PC, wprawdzie to nic takiego bo gdzie tam z tym do prawdziwego dj'skiego fachu ale muzyka to jest coś co towarzyszy mi na co dzień i traktuje to jako swoje uzależnienie. No music No life! Poza tym jeśli chodzi o muzykę to dwa razy miałem przyjemność być na Sunrise Festival'u w Kołobrzegu a w tym roku się jeszcze zobaczy. Dużo imprez się szykuję więc na pewno coś się wybierze.
pozdrawiam wszystkich trance maniaków smile

Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.

adasko90
Wyjadacz
ranks
useravatar
531 Postów

Witam wszystkich klubowiczów smile. Jestem Adam 23 lata leci big_smile . Lubie popływać przy vocal trance jak i pobujać się przy np tech-house, minimal smile

a@@d
Początkujący
ranks
useravatar
11 Postów

Dobry wieczorek smile
Na imię mi Paula, ja również jestem z dzikiego zachodu Polski, a mianowicie Zielonej Góry smile Mój ulubiony gatunek muzyczny to oczywiście trance, ale ostatnio gustuję w coraz mocniejszych brzmieniach smile Znam itrance.pl bardzo dobrze, ale dopiero teraz postanowiłam się zarejestrować. Pozdrowienia for all big_smile

paulak
Bywalec
ranks
useravatar
34 Posty

Borat, 20 lat  szerokopojęta muzyka elektroniczna, uzależniony od facebooka i for muzycznych

Borat
Nowicjusz
ranks
useravatar
4 Posty

Najnowsze albumy

News image

Solarstone & Bryan Kearney - Pure Trance, Vol. 3

Czas na trzecią odsłonę, bardzo popularnej serii kompilacji z muzyką klubową. Jak mówi Wam sam tytuł, na pewno nie usłyszycie tutaj znanych z radia, komercyjnych utworów. Album o nazwie „Pure Trance,... Więcej...

News image

Various Artists - The Sound Of Garuda 2009-2015

Kiedy w 2009 roku, popularny brytyjski DJ i producent Gareth Emery powoływał do życia swój label, nikt nie spodziewał się, że w ciągu zaledwie kilku lat stanie się jednym z najważniejszych wydawców m... Więcej...

cytat

Każda sztuka zawsze dąży do tego, by stać się muzyką.

- Walter Pater

Szczególnie polecane imprezy

Fotorelacje z ostatnich wydarzeń