Przedstaw się :-)!
Re: Przedstaw się :-)!
Witam
Mam na Imie Arek i Mieszkam w Snk..
Przy okazji chciałem zareklamować Radio Level.. www.RadioLevel.net Najlepsze Radio Internetowe w sieci! Najlepsi Dj'e Najlepsza Muzyka CLubova Tylko w radiu Level.. Współpracujemy z Klubem Level umieszczonym w Nowym Sączu.. Radio oczywiście posiada wszelkie licencje.. Osobiście jestem w nim Dj'em/Prezenterem.. Zapraszam Wszystkich bardzo bardzo gorąco.. Pozdrawiam
hi
Cosmic Gate, BT, Dash Berlin, Above & Beyond, Super8 & Tab, Roger Shah, Aly & Fila, Markus Schulz, Sander van Doorn, Paul Van Dyk, Filo and Peri, Emma Hewitt, Sophie Ellis-Bextor, Nadia Ali, GodsKitchen, Armada Music, Anjunabeats, Armin, Oceanlab, ATB - ♥
Jestem z Białorusi, teraz mieszkam w Polsce, będą przyemni nowe znajomości 
By morning, you'll be gone.
Witam wszystkich,
nazywam się Adam zamieszkuję na Śląsku. Mam 21 lat. Od 15 roku życia interesuję się muzyką klubową w pierwszej kolejności jest to szeroko pojęty trance poza tym house, electro-house, techno. Ostatnimi czasy zacząłem bawić się trochę muzyką na własnym kontrolerze PC, wprawdzie to nic takiego bo gdzie tam z tym do prawdziwego dj'skiego fachu ale muzyka to jest coś co towarzyszy mi na co dzień i traktuje to jako swoje uzależnienie. No music No life! Poza tym jeśli chodzi o muzykę to dwa razy miałem przyjemność być na Sunrise Festival'u w Kołobrzegu a w tym roku się jeszcze zobaczy. Dużo imprez się szykuję więc na pewno coś się wybierze.
pozdrawiam wszystkich trance maniaków 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Dobry wieczorek
Na imię mi Paula, ja również jestem z dzikiego zachodu Polski, a mianowicie Zielonej Góry
Mój ulubiony gatunek muzyczny to oczywiście trance, ale ostatnio gustuję w coraz mocniejszych brzmieniach
Znam itrance.pl bardzo dobrze, ale dopiero teraz postanowiłam się zarejestrować. Pozdrowienia for all 
spodobało mi się tutaj . ...
, muzyka: wszystko co wpadnie mi w ucho ale głównie elektroniczna - tutaj najbardziej trance: Progressive-t, Uplifting-t, Vocal-t.