- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Godskitchen zbliża się! Pierwsze...
Godskitchen zbliża się! Pierwsze informacje o produkcji.
Godskitchen zbliża się! Pierwsze informacje o produkcji.
To będą wyjątkowe Andrzejki – poznańska muzyczna uczta w hali Arena! Tocadisco, Cosmic Gate, Umek, Tydi, Moguai, Myon &Shane 54, Adamus, Bartes oraz Christopher Grüning & Venti Otto.
Godskitchen już od pierwszej edycji stało się symbolem imprezy zróżnicowanej muzycznie dla ludzi otwartych, kochających klubowe dźwięki.
27 listopada odbędzie się już trzecia halowa edycja Godskitchen. Tym razem za oprawę wizualno-artystyczną odpowiedzialna będzie tylko i wyłącznie polska ekipa, tak jak w przypadku pierwszej edycji w 2008! Oficjalnie możemy już potwierdzić, że w hali Arena nie ujrzymy projektu BoomBox a całkowicie autorski pomysł MSM Events/Production.
„Tematyka oprawy artystycznej tegorocznego Godskitchen nawiązywać będzie do nie wyczerpanego według nas tematu ścierania się dobra ze złem, emocji pozytywnych z lękiem, piękna przyrody kontra okrucieństwo zagłady”- Przemysław Łuczak, MSM Events
http://www.itrance.pl/aktualnosci/1133- … ukcji.html
Re: Godskitchen zbliża się! Pierwsze informacje o produkcji.
Po 2 edycjach GK we Wrocławiu przyszedł czas na nasza Poznańską Arenę super
Mam nadzieję, że uda mi się tam być. W końcu sama śmietanka dj-i będzie gościłaś na tym evencie. Szkoda tylko, że mam akurat szkołę tego dnia, ale myślę, że jakoś to pogodzę ze sobą... pozdrawiam
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Godskitchen zbliża się! Pierwsze...