- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Pierwszy teledysk polskiego...
Pierwszy teledysk polskiego producenta Trance
Pierwszy teledysk polskiego producenta Trance
Krzysztof Prętkiewicz to od wielu lat czołowy polski DJ i producent muzyki Trance. Po zdobyciu miana najlepszego DJ’a w naszym kraju i wydaniu debiutanckiego albumu "Dreamcatcher" przyszedł czas na pierwszy profesjonalny teledysk.
Nitrous Oxide to pseudonim artystyczny Krzysztofa Prętkiewicza - polskiego DJ’a i producenta muzyki Trance, od lat związanego ze słynną brytyjską wytwórnią Anjunabeats. Ostatnie miesiące w karierze tego utalentowanego rodaka to pasmo samych sukcesów. W 2009 roku został wybrany najlepszym polskim DJ’em według plebiscytu wortalu FTB.pl a kwietniu 2010 roku ukazał się jego długo oczekiwany, debiutancki longplay „Dreamcatcher”. Singiel „Follow You” to kolejny po „Far Away” i „Dreamcatcher” utwór promujący album Krzysztofa. Na wokalu ponownie usłyszymy utalentowaną polską wokalistkę Annę Mielniczuk, która jest również autorką tekstu. Co ciekawe, jest to pierwsza polska produkcja Trance do której powstał profesjonalny teledysk.
http://www.itrance.pl/aktualnosci/1281- … rance.html
Re: Pierwszy teledysk polskiego producenta Trance
Obawiam sie, że bardzo rzadko, a jeśli już to w jakims nocnym paśmie. W ciągu dnia tylko kolorowe laski z gołym biustem. Ale może to i lepiej bo serce mnie boli kiedy co chwile słysze w autobusie czy na przystanku dzieciaki z komórkami i muzyka włączoną na full (szpan że jest na czasie) i bujających sie do mojej ukochanej muzyki.
Re: Pierwszy teledysk polskiego producenta Trance
No niestety w tv to chyba nie będzie mi dane zobaczyć teledysku Krzyśka. Polskie programy muzyczne są nastawione na komercyjne chłam niestety ale przynajmniej w sieci zaistnieje 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Pierwszy teledysk polskiego...

;]