- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Kolejne utowry z nowego albumu ATB!...
Kolejne utowry z nowego albumu ATB! Posłuchaj!
Kolejne utowry z nowego albumu ATB! Posłuchaj!
W ostatnią niedzielę w Miami podczas specjalnej edycji A State of Trance 500 oprócz samego mistrza ceremonii Armina van Buurena wystąpili również Marcus Schössow, Alex M.O.R.P.H., Cosmic Gate, Gareth Emery, Ferry Corsten, Sander van Doorn oraz ATB!
Występowi tego ostatniego chcielibyśmy poświecić chwilę uwagi. Jak można się było spodziewać, Andre zaprezentował podczas swojego występu na Ultra Music Festival swoje najnowsze produkcje, które znalazły swoje miejsce na nadchodzącym wydawnictwie ‘Distant Earth’
Jak udało się zidentyfikować czujnym fanom ATB, jednym z utworów był track Heartbeat autorstwa ATB i Amurai z udziałem Melissy Loretta. Kolejny utwór zgrany prosto z audycji Armina póki co funkcjonuje w sieci bez tytułu. Poniżej udostępniamy Wam 2 linki do odsłuchu.
http://www.itrance.pl/aktualnosci/1285- … uchaj.html
Re: Kolejne utowry z nowego albumu ATB! Posłuchaj!
Album zapowiada się naprawdę bardzo obiecująco.
Zresztą nie ma się co dziwić, jak każdy kolejny i ten na pewno będzie bogaty w dobre kawałki, tym bradziej biorąc pod uwagę fakt, kto współpracował przy jego tworzeniu.
Tutaj utwór "Apollo Road" z Dash Berlin naprawdę mi się spodobał
Tak więc pozostaje tylko czekać do 29 kwietnia, a i być może pomyśleć przy okazji nad biletem na "ATB In Concert V".
Aha tak btw mały błąd się przejawił w tytule wątku: "utowry"
Racja: tutaj na miejscu, tam z kolei dużo świetnych artystów tyle że dalej.
Ja osobiście będę się starał nawiedzić Poznań na początku maja
Praga wprawdzie nie jest może aż tak odległym celem (500km), ale tu jednak przerasta moje możliwości.
no tak zagra na tym trancefusion ale równoczesnie jest mayday w niemczech oraz tez trzeba wziac pod uwage to ze dojazd do pepikow wiaze sie z dosc duzym kosztem bilet na trance fusion + przejazdy pkp z tego co sie dowiadywalem wyniosly by okolo 800 zł a że jestem z poznania i moge miec za 100zł super koncert razem z świezym albumem zaraz po premierze
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Kolejne utowry z nowego albumu ATB!...

500 km to nie taki hektar drogi, tyle to ja co roku do kołobrzegu asmigam i nie marudze