- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Carlo Calabro bierze sprawy w swoje...
Carlo Calabro bierze sprawy w swoje ręce!
Carlo Calabro bierze sprawy w swoje ręce!
W pewnych epizodach kariery każdego producenta czy też didżeja przychodzą momenty, w których trzeba podjąć mniej lub bardziej ważne decyzje. Zazwyczaj ciężko z wyprzedzeniem ocenić (zwłaszcza z perspektywy obserwatora) co będzie dla danego artysty bardziej lub mniej korzystne. Jedno na pewno można stwierdzić - zwykle postępują oni jak reszta „towarzystwa” lub działają indywidualnie nie zwracając uwagi na innych. Do tego drugiego „worka” z pewnością możemy wrzucić naszego rodaka - Carlo Calabro. Ostatnio było o nim cicho, ale wcale nie oznacza to, że zbijał bąki. Rzućmy zatem okiem tudzież uchem.
Carlo Calabro Label
Tak jak widzicie u góry. Pierwszy release „Rainman” wyszedł na świat 11 lipca, a kolejny zaplanowany jest na przełom sierpnia i września. Więcej szczegółów odnośnie samego wydawnictwa zapewne zdradzi nam Carlo: „W pewnym momencie złapałem się na tym, że mam na dysku kilka ukończonych produkcji gotowych do wydania. Uświadomiłem sobie, że jest to dobra okazja, aby ruszyć z czymś własnym i stanąć niejako obok grupy, której członkami jest większość ludzi produkujących muzykę, a ich „być albo nie być” jest w pełni uzależnione od większych lub mniejszych wydawnictw, które często traktują producentów tylko jako dostarczycieli materiału do sprzedaży.
http://www.itrance.pl/aktualnosci/1401- … -rece.html
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Carlo Calabro bierze sprawy w swoje...