- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Fotorelacja z Silesia in Love w...
Fotorelacja z Silesia in Love w Chorzowie!
Fotorelacja z Silesia in Love w Chorzowie!
Pierwsza edycja Silesia in Love przeszła już do historii. Przez cały dzień od południa do wieczora bawiliśmy się w rytm najlepszych dźwięków.
Naszym celem jest aby impreza ta na stałe wpisała się w wakacyjny terminarz mieszkańców Śląska i okolic! - zapewnia organizator.
My także bawiliśmy się razem z Wami przez cały dzień na Silesia in Love i już teraz zapraszamy Was do zapoznania się z przygotowaną przez nas fotorelacją z tego wyjątkowego wydarzenia!
http://www.itrance.pl/aktualnosci/1403- … zowie.html
Re: Fotorelacja z Silesia in Love w Chorzowie!
Ze zdjec widac, ze tlumow nie bylo, ale przynajmniej kazdy mial wystarczajaco miejsca do zabawy
Gdyby impreza odbyla sie w sobote, a nie w niedziele, pewnie wybralabym ja zamiast Globala. Ciekawe czy organizatorzy zdecyduja sie na powtorke w przyszlym roku.
Re: Fotorelacja z Silesia in Love w Chorzowie!
Impreza na plus
Fajna miejscówka i dobra organizacja. Frekwencja faktycznie nie porażała, ale i tak nie było najgorzej. Co do setów to według mnie najlepiej zagrała Klaudia Gawlas. Dużym rozczarowaniem dla mnie okazał się występ Felixa, który zbyt często bawił się mixerem i średnio co 5 minut wyciszał kawałki.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Fotorelacja z Silesia in Love w...