- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Various Artists - Enhanced Records 100
Various Artists - Enhanced Records 100
Various Artists - Enhanced Records 100
Wytwórnia Enhanced Recordings uznawana za jeden z najsłynniejszych obecnie trance labeli na świecie (Armin van Buuren), z reputacją gwarantowanej jakości każdego utworu (Tilllate) świętuje w tym miesiącu setne wydawnictwo.
"Setka" od dawna postrzegana jest jako milowy krok w historii każdej wytwórni. Enhanced osiągnęła ten przełomowy punkt w zaledwie 6 lat, stając się jednocześnie wiodącym głosem dzisiejszej sceny trance, odkrywając nowy talent i cementując swój status jako dostawcy muzyki trance najwyższych standardów.
Wytwórnia postanowiła z okazji100-go wydania poprosić fanów o pomoc w wyborze tracklisty. Przez ostatni miesiąc, tysiące głosów spłynęło z ponad 80 krajów próbując wytypować 5 najlepszych utworów z katalogu dotychczasowych 99 wydawnictw Enhanced.
http://www.itrance.pl/wydawnictwa-muzyc … s-100.html
Re: Various Artists - Enhanced Records 100
Przesłuchałem dopiero pierwszą płytę ale jestem pod dużym wrażeniem i jestem pewny że CD2 nie odstaje. Przede wszystkim forma muzyki jaka się tam znalazła - trance w najczystszej postaci 
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Wydawnictwa muzyczne
- » Various Artists - Enhanced Records 100