- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Sunrise Festival 2012 - pierwsze...
Sunrise Festival 2012 - pierwsze informacje
Sunrise Festival 2012 - pierwsze informacje
Pierwsze informacje na temat Sunrise 2012, warto obejrzeć:
http://informacje.kolobrzeg.pl/2011/11/ … ez+10+dni?
Re: Sunrise Festival 2012 - pierwsze informacje
obejrzałem i na razie traktuje to jako początek kampanii promocyjnej czyli pospekulujmy jak będzie wspaniale
czekam na konkrety i mam nadzieje że wpadek line-up'owych nie będzie bo tego za wiele w ostatnich latach...
Muzyka zaczyna sie tam, gdzie slowo jest bezsilne - nie potrafi oddac wyrazu; muzyka jest tworzona dla niewyrażalnego.
Sądzę, że to nie przejdzie. 10 dni to za długo... Po pierwsze większe koszty, nie każdy dostanie tyle wolnego i w Polsce, szczególnie nad polskim morzem pogoda nie zawsze dopisuje, także nikt nie byłby zadowolony z braku słońca. Pamiętam jak w 2010 roku każdego dnia padał deszcz piątek i sobota i od wielu ludzi usłyszałam jak posprzedawali swoje bilety ze względu na pogodę. A nie oszukujmy się, zazwyczaj ostatnimi czasy pogoda piękna nie jest. Ostatnim razem 2008 była super
Pozdrawiam
Nigdy nic nie wiadomo, może im się udać zrealizowac te 10 dni. W wywiadzie jest mowa o jakimś konkretnym sponsorze także kasa powinna być. A jeśli najlepszych artystów rozłożą na różne dni to część osób przyjedzie w te dni częśc w inne. Co nie zmienia faktu, że organizacja takiego festiwalu w Polsce jest raczej nieporozumieniem bo frekwencja w każdym dniu będzie dużo niższa niż było to dotychczas bo już te 3 dni jest ciężko przetrwać, więc aby zostać na jeszcze dłużej to mało kto będzie się chyba decydował.
Gdyby Tommorowland zrobili 10 dniowy to pewnie by to wypaliło i to z dużą frekwencją, ale tam się zjawiają ludzie z całego świata a u nas raczej nie ...
Oby im się nie udało, bo jeśli mieliby porozkładać artystów na różne dni, tych których akurat ja lubię to nie zawitałabym na wszystkich dniach. Już lepiej gdyby odnowili amfiteatr i więcej kasy włożyli w wygląd scen bądź zainwestowali w droższych artystów bo z tego co mi wiadomo to "afrojack'a" nie było, ponieważ miał lepsze wynagrodzenie na tomorrowland.
też mi bardziej odpowiada opcja obecna, wypas przez 3 dni, anie rozkładanie najlepsych na 10 ....
co do Afrojack'a to dostał grubo więcej kasy na Tommorowland, ale to on się beznadziejnie zachował bo juz miał podpisane wszystko z MDT i nagle zarządał 2 razy więcej kasy (przynajmniej tak twierdzi MDT, a jak było na prawdę to się nie dowiemy nigdy ...)
apropo pieniędzy to teraz jest wielkie bum na USA i wszyscy wolą grać w Stanach bo dostają dużo więcej kasy niż gdzie kolwiek w Europie, ale miejmy nadzieję że nie odbije się to bardzo na line upach u nas
No ja również mam nadzieję, że się nie odbije na LU. Niby nie bylło Afrojack'a badz Eric Prydz line up i tak mi sie podobal, więc może teraz nic nie spieprzą po tej wpadce. Na pewno dużo ludzi przyjedzie na Tiesto tak jak w 2008 roku i na pewno dużo przyjedzie jak naprawdę dadzą dobrych dji
Jakieś ogólne informacje powinny wyjść niebawem , jakoś luty? Ciekawe kiedy film wydadzą... jak zwykle się ociągają. Teraz można tylko liczyć na dobra pogodę.
- Strona główna
- » Muzyka
- » Dyskusje ogólne
- » Sunrise Festival 2012 - pierwsze...