Sunrise Festival 2012 - pierwsze informacje
Re: Sunrise Festival 2012 - pierwsze informacje
adasko90 napisał:
Szykuję się ciekawa rywalizacja o klubowiczów między Sunrisem a UMF
i sporo tutaj zyska UMF, bo jest po raz pierwszy, a po za tym to co kombinują z tym Sunrisem w tym roku to tragedia i sporo osób odpuszcza i wybiera Tommorowland ...
ale oczywiście największe znaczenie i tak odegra lineup także w tym tygodniu powinien być lineup na Sunrise, a na początku marca UMF
Najbardziej smuci mnie termin tegorocznego Sunrise ;/ jest tak okropnie przesunięty, że nie mam juz urlopu w tym czasie i nie wiem jak to w tym roku będzie, ale pewnie i tym razem nie odpuszczę choćby jednej soboty
Co do 10 dni to kto wie czy to po prostu nie chodzi o 2 weekendy
z przerwą w środku
Kolocov napisał:
Co do 10 dni to kto wie czy to po prostu nie chodzi o 2 weekendyz przerwą w środku
już wszystko Kris mówił na ten temat w wywiadzie i mniej więcej to będzie tak:
20.07 koncert otwierający
21.07 impreza podsumowująca 10 lat
22.07 koncert na plaży
23.07 dzień mody
24.07 dzień teatru
25.07 dzień sportu
26.07 koncert z lat 90 - disco
27.07 sunrise
28.07 sunrise
29.07 sunrise after party
Wiecie co dzisiaj zakupiłam film ze zeszłego SF 2011r i się zdziwiłam strasznie a mianowicie spróbowałam ja sobie skopiować na kompa i udało się skopiowałam ją .Czy według was jest to normalne jeśli ktoś płaci za ten film ok 50zł a np. przyjdzie koleżanka do mnie z płytą za 1, 50zł i nagram jej ten film ze SF za darmo ?????
Według mnie ta płyta powinna być zabepieczona przed kopiowaniem !!!!! Czy mam racje?
nawet jak jest zabezpieczona to i tak się da wszystko obejść ... kwestia czy ktoś chce czy nie
napisali, że jeśli chcemy aby z kolejnych edycji ukazywały się filmy to należy się zastanowić przed innymi źródłami "dystrybucji" niż oficjalne ...
więc jak komuś zależy to sobie kupi oryginał a jak nie to ściagnie z neta albo przegra od kogoś